Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Komen er binnenkort ufo's naar Fortnite?

De waarheid is ergens daarbuiten.

De nieuwe update voor Fortnite voegt enkele nieuwe elementen toe aan de map. Die doen vermoeden dat er volgende seizoen ufo's naar de game komen. Dat seizoen gaat op 7 juni van start.

Nabij de dam is er sinds vandaag een gecrashte helikopter met het logo van IO te vinden. Die moet je verder onderzoeken in een reeks Foreshadowing challenges. Daarnaast zijn er op verschillende plaatsen ook posters met ufo's en aliens te vinden, net als graancirkels en stukgeslagen telescopen.

Fans zijn uiteraard meteen op zoek gegaan naar meer hints in de files van de game. Zo heeft Hypex een animatie ontdekt die vermoedelijk wordt gebruikt wanneer je door een ufo wordt ontvoerd. Volgens hem kun je dus met een ufo andere spelers oppikken, genezen en vervolgens over de map transporteren.

Hypex heeft ook een silhouet van een vrouw gevonden in de Foreshadow quests. Fans vermoeden dat dit de mysterieuze Dr. Slone is, de baas van Jonesy die eerder al aan bod kwam bij de start van het huidige seizoen.

Fortnite blijft intussen razend populair. Zo blijkt uit de lopende rechtszaak tussen Epic Games en Apple dat Fornite in twee jaar tijd meer dan 9 miljard omzet boekte.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties