Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kojima start aan zijn nieuwe project

Hij laat zelfs een eerste foto ervan zien!

Hideo Kojima, de man die we allemaal kennen als de vader van de Metal Gear reeks, heeft vandaag via Twitter laten weten dat de opnames van de dialogen voor zijn nieuwste project van start gegaan zijn.

Waarover de man het heeft is voorlopig nog een goed gewaard geheim, maar zowat de hele pers verwacht dat er een onthulling zal volgen op de E3-beurs, die volgende week van start gaat in Los Angeles.

Toch heeft Kojima beslist om ons alvast te plagen met een foto die hij genomen heeft in de opnamestudio. We zien twee monitors met daarop een personage in beeld, en een timecode die aangeeft wanneer de acteurs (spijtig genoeg niet in beeld) hun zinnen moeten inspreken.

Een foto genomen door Kojima himself, tijdens de opnames van zijn nieuwste project.

Gaat het om een nieuwe Metal Gear game? Zo ja, dan doet het personage dat we te zien krijgen ons alvast niet meteen denken aan een van de karakters uit die serie. Haalt Kojima een oude reeks weer van onder het stof? Mocht dat zo zijn, dan kan het om een nieuwe Zone of the Enders, Snatcher of Policenauts gaan. Of misschien is het daadwerkelijk een compleet vers project.

Komaan E3, geef ons het antwoord!

Reacties