Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kojima maakt personages Metal Gear Solid V 'erotischer'

Anders koopt niemand er action figures van.

Metal Gear-bedenker Hideo Kojima laat op Twitter weten dat de personages in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain meer sex-appeal krijgen. Daar heeft hij zijn character designer Yoji Shinkawa specifiek de opdracht toegegeven.

"Yoji maakt de personages erotischer en dat doet hij heel goed," zegt Kojima op Twitter. "Zo maak ik tegenwoordig mijn karakters. Ik maak de setting, bedenk hoe hij of zij is opgegroeid, naam, stijl, favoriete slagzin, [...] Maar ik vraag me voornamelijk af: 'is dit een personage waarin mensen zich gaan verkleden (cosplay), of waar ze action figures van gaan kopen?"

Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van Kojima himself. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is een stealthgame in een open wereld, die in ontwikkeling is voor de pc, PlayStation 3/4 en Xbox 360/One. De Metal Gear-reeks staat bekend om zijn excentrieke personages - maar ook om zijn sterke vrouwen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties