Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kojima laat zijn spierballen zien

Neemt een foto van zijn eigen arm...

Het is een erg trage maandag wanneer we kijken naar het nieuws dat er tot nu toe boven water is gekomen, maar Hideo - Mr. Metal Gear - Kojima weet op zulke momenten altijd wel de show te stelen. Vandaag doet hij dat eens niet door een nieuw spel aan te kondigen of door te zeggen dat hij nooit meer een game met Solid Snake erin zal maken, maar met zijn eigen lichaam!

Inderdaad, Kojima is blijkbaar trots op zijn lichaamsbouw en dat wil hij graag met de hele wereld delen. Op het officiële blog van de bekende ontwikkelaar laat hij namelijk zijn spierballen - letterlijk - aan ons zien. Helemaal tevreden is Kojima echter niet. Naast de foto staat namelijk te lezen dat hij door de drukte van de Tokyo Game Show geen tijd had om naar de gym te gaan, waardoor hij twee kilogram is bijgekomen en zijn spiermassa een negatieve evolutie begint te vertonen. De arme stakker!

Je wilt duidelijk geen ruzie krijgen met Hideo Kojima...we weten alleen niet wie nu de best gevormde arm heeft: de man achter Metal Gear, of Peter Moore!

Links Hideo Kojima, rechts Peter Moore...let the fight begin!

Reacties