Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Koei Tecmo stelt Bladestorm: Nightmare uit tot 20 maart

Stond oorspronkelijk gepland voor 6 maart.

Koei Tecmo's Bladestorm: Nightmare is uitgesteld tot 20 maart. De releasedatum van de game stond oorspronkelijk gepland voor 6 maart.

Bladestorm: Nightmare is het vervolg op de real-time tactics game Bladestorm: The Hundred Years' War. Je speelt als een huurling die de keuze moet maken of hij aan de Engelse of de Franse zijde wilt vechten. De missies zijn geïnspireerd op waargebeurde gevechten die zich afspeelden tijdens de Honderdjarige Oorlog, die liep van 1377 tot 1453.

Nieuw aan de game is de Nightmare modus waar Engeland en Frankrijk in een fictief scenario worden bijgestaan door een leger van draken, reuzen en demonen onder leiding van een kwaadaardige Jeanne d'Arc.

Bladestorm: Nightmare komt uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4 en Xbox One. Voor de pc-versie is nog geen exacte releasedatum, maar de uitgever laat weten dat de game in mei via Steam verkrijgbaar is.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties