Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Knockout City-servers worden in juni permanent gesloten

Permanente KO.

Velan Studios sluit de servers van Knockout City permanent op 6 juni 2023 om 13:00 uur. Daarnaast onthult de ontwikkelaar ook hoe het afscheid gaat nemen van de spelers van de game.

Om de Knockout City-servers op langere termijn in stand te houden, moeten er te veel veranderen worden doorgevoerd aan de game. Omdat Velan Studios te klein is en tegelijkertijd niet aan nieuwe content kan werken, besluit het om de servers van de game permanent te sluiten.

Cover image for YouTube videoThe Future of Knockout City

Season 9, dat volgende week wordt voorgesteld, start op 28 februari 2023 en vanaf dan kun je in-game niets meer kopen met echt geld. Op 23 mei eindigt het laatste en gaat het twee weken-durende "vaarwel-evenement" van start.

Op 6 juni zullen de servers van de game onheroepelijk dichtgaan en zal je enkel voorbij het beginscherm geraken als je op de Private Hosted Servers zit. Aangezien die laatste niet in verbinding staat met de publieke servers van de game zul je vanaf begin juni nooit meer toegang krijgen tot al je verkregen Knockout City-content.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Knockout City

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties