Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Knack 2 officieel aangekondigd

Vervolg op de PlayStation 4 launch titel.

Sony heeft officieel Knack 2 aangekondigd. De game is het vervolg op de PlayStation 4-launch titel Knack en komt opnieuw exclusief naar Sony's console.

Een trailer toont de eerste beelden van de game. De eerste helft van de trailer focust zich op verschillende aspecten van de game zoals puzzels en gevechten. Daarnaast toont het ook de verschillende vormen en groottes die hoofdpersonage Knack kan aannemen.

In de tweede helft ligt de nadruk op het coöperatieve-element van de game. Hierin zie je een rode en een blauwe Knack samenwerken om verschillende obstakels te overwinnen.

Knack 2 komt exclusief naar de PlayStation 4. Het is nog niet bekend wanneer de game precies uitkomt. Sony kondigt ook de WipEout Omega Collection aan, alsook Uncharted: The Lost Legacy.

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties