Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kleinere PlayStation 3 console is een feit

Heet niet Super Slim maar is het wel.

En zo bleken de geruchten dus toch (deels) waar. Sony heeft zojuist een kleinere PlayStation 3 aangekondigd, ook voor de Europese markt. Sony deed de aankondiging tijdens de conferentie op de Tokyo Game Show 2012.

Hoewel Sony de woorden Super Slim niet gebruikt om het apparaat te omschrijven is de console wel degelijk kleiner dan de huidige Slim. 25% kleiner en lichter om precies te zijn en 50% kleiner en lichter dan het launchmodel.

Europa heeft de keuze uit twee opties: een model met 500GB HDD, gebundeld met FIFA 13 voor €299.99 en een model met een 12GB HDD voor €229.99. Een extra 250GB interne HDD zal los te koop zijn. De bundels zijn vanaf 28 september verkrijgbaar.

Daarnaast lanceert Sony dan het PlayStation Essentials label waarbij verschillende titels voor €19.99 in de winkels liggen. Sommige daarvan zijn iets goedkoper te verkrijgen in de PlayStation Store voor €14.99. De volledige lijst Essentials vind je op de Europese PlayStation blog.

Getagged als

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen