Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kirby and the Forgotten Land releasedatum bekend

Een game om niet te vergeten!

Kirby and the Forgotten Lands komt op 25 maart uit voor de Nintendo Switch. In een nieuwe trailer van de 3D-platformer maakt Nintendo de lanceringsdatum bekend en laat hij ook nieuwe gameplay zien.

In de game kunnen spelers vrij rondlopen in 3D-gebieden en bekende kopieerkrachten van Kirby gebruiken. Wat staat Kirby te wachten wanneer hij een mysterieuze wereld vol verlaten gebouwen uit een oude beschaving verkent?

Ook kan Kirby een co-star meenemen op zijn avontuur. Het is mogelijk om lokaal met twee spelers te spelen door een tweede Joy-Con controller te gebruiken.

De aankondiging van Kirby and the Forgotten Lands vond plaats tijdens E3 2021. Gelukkig hoeven spelers nu niet lang meer te wachten om met deze kleurrijke game aan de slag te gaan!

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties