Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kirby and the Forgotten Land clip toont gevecht met Clawroline

Laat klauwsporen achter.

In Kirby and the Forgotten Land moet je het opnemen tegen het luipaard Clawroline. Het officiële Japanse twitterkanaal van Kirby toont alvast een clip waarin je enkele van haar aanvallen te zien krijgt.

De clip duurt ongeveer 30 seconden en onthult dat Clawroline een rechtop lopend luipaard met make-up is en dat ze beschikt over gigantische klauwen. Tijdens het gevecht met haar moet Kirby een reeks klauwzwaaien, grondbeuken en krachtige charge-aanvallen ontwijken.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze ook nog een aanval met de naam Thrill Edge. Daarmee springt ze op de nabijgelegen pilaren en bestookt ze je met projectielen.

Gelukkig laat Kirby zich niet doen, want tijdens de Nintendo Direct van februari 2022 onthulde Nintendo de verschillende vaardigheden van deze roze held. Kirby and the Forgotten Land komt op 25 maart 2022 uit voor de Nintendo Switch.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties