Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdoms of Amalur: Reckoning krijgt remastered versie

Gelekt via de Microsoft Store.

Via de Microsoft Store is per ongeluk gelekt dat er een remastered versie van Kingdoms of Amalur: Reckoning in de maak is. De pagina voor de game is intussen offline gehaald, maar we weten nu wel dat de nieuwe versie Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning heet en op 11 augustus uitkomt.

De game komt sowieso naar de pc en de Xbox One. Of de game ook naar andere platformen komt, is nog niet geweten. De ontwikkeling van Re-Reckoning is in handen van Kaiko. Dat is de studio die eerder ook al de remastered versies van de Darksiders-games verzorgde.

De remastered versie belooft verbeterde graphics en aangepast gameplay. Daarnaast is ook alle uitgebrachte DLC inbegrepen in de nieuwe versie.

Kingdoms of Amalur: Reckoning kwam oorspronkelijk in 2012 uit, maar was geen commercieel succes. Sinds 2018 zijn de rechten voor Kingdoms of Amalur: Reckoning in handen van THQ Nordic, dus vermoedelijk is de ontwikkeling van de remastered versie snel daarna van start gegaan.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties