Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts Re:coded naar Europa

Vanaf 14 januari bij ons te vinden voor DS.

Square Enix mag dan wel geen plannen hebben om in de nabije toekomst met Kingdom Hearts III op de proppen te komen, toch zullen de liefhebbers van deze Disney/RPG-hybrid binnenkort weer iets hebben om naar uit te kijken. De Japanse ontwikkelaar laat namelijk weten dat ze begin volgend jaar Kingdom Hearts Re:coded in Europa zullen uitbrengen.

Re:coded is de herwerkte DS-versie van Kingdom Hearts: Coded, een spel dat enkel in Japan verkrijgbaar was. Spelers zullen in het spel oude bekende personages en gebieden uit de voorgaande delen binnen de reeks herontdekken nadat Jimmy Cricket een mysterie ontdekt heeft.

De DS-versie van dit zijverhaal zal uitgerust zijn met nieuwe mechanieken, verschillende manieren om te spelen en een zogenaamd custom avatar systeem. Wat dat allemaal precies wil zeggen zullen we jullie waarschijnlijk pas kunnen vertellen eens het spel midden januari in de winkelrekken te vinden is.

Er verscheen reeds een Kingdom Hearts game voor de Nintendo DS in de vorm van 358/2 Days. Wat we van die game vonden kun je uiteraard nalezen in onze review.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties