Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts krijgt gratis browser game

Kaarten met Chi.

Kingdom Hearts X (dat laatste teken spreek je uit als 'Chi' en staat dus niet voor de Romijnse 10) is het recentste project van Square-Enix. Je zal de game volledig in je browser kunnen spelen.

Chi wordt een gratis browsergame in de Kingdom Hearts-franchise. De game wordt ontwikkeld door Succes Corporation (Operation Darkness, Metal Saga: New Frontier, Tokyo Beat Down). Het spel zal gespeeld worden met speciale kaarten zoals ook al het geval was in Chain of Memories voor de GBA. Toch zal het spel wellicht een ander kaartsysteem aanbieden.

De eerste hints rond de game verschenen in Kingdom Hearts 1.5 HD Remix, een compilatie van de eerdere games voor de huidige consoles. Wie dat spel pre-ordert, krijgt ook enkele kaarten en voorwerpen die hij kan gebruiken in de browser game.

Een release date en concrete info rond de game is er nog niet. Wel wist Square-Enix al te vertellen dat je weer talloze Disneywerelden zal afreizen, bevolkt door personages uit Square-Enix's gamescollectie.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties