Skip to main content

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue aangekondigd

Verzameling remasters exclusief voor de PlayStation 4.

Square Enix heeft Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue aangekondigd tijdens de Tokyo Games Show 2015. Het gaat hier om een verzameling van high-definition remasters.

De originele Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance is op de Nintendo 3DS uitgekomen. Na de credits van Kingdom Hearts HD 2.5 ReMix zijn al enkele beelden van de game voorbijgekomen.

Kingdom Hearts χ Back Cover is een nieuwe film dat het mysterieuze verhaal van de Foretellers vertelt. Het gaat hiermee diep terug in de geschiedenis van de serie en is verbonden aan de mobiele game Kingdom Hearts Unchained χ.

Tot slot is er Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep-A Fragmentary Passage. Dit is een nieuw gedeelte van het Kingdom Hearts-verhaal. Het vindt plaats na Kingdom Hearts: Birth by Sleep en je volgt het perspectief van Aqua.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue komt in 2016 uit op de PlayStation 4. Het lijkt een directe opmaat voor het derde hoofddeel van de serie. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan alles wat we tot dusver weten over Kingdom Hearts 3.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Read this next