Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts 4 aangekondigd

Krijgt eerste gameplaytrailer.

Ontwikkelaar Square Enix heeft Kingdom Hearts 4 officieel aangekondigd tijdens het Kingdom Hearts 20th Anniversary-evenement. Dat gebeurde aan de hand van een trailer die meer over het verhaal en de gameplay onthult. Wanneer de game precies uitkomt, is op dit moment niet geweten.

Vanaf minuut 4:05 zie je hoe Sora ontwaakt op een bank, het nieuwe vrouwelijke personage Strelitzia ontmoet en met de stad Quadratum kennismaakt. Verder krijg je in een eindbaasgevecht tegen Darkside wat gameplay te zien en zie je hoe Donald Duck en Goofy op een donkere plek op zoek gaan naar het hoofpersonage alvorens een mysterieuze stem hen komt storen.

Het is onduidelijk hoe lang we nog moeten wachten op de Kingdom Hearts 4 release, maar mogelijk komt die er sneller dan gedacht. Dat vermoeden wordt alleen maar bevestigd als je weet dat Kingdom Hearts 4 in 2021 werd gelekt in de GeForce Now-datamine.

Wie graag wil teruggrijpen naar de derde hoofdgame in de reeks, leest best eens Michiel zijn Kingdom Hearts 3 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Hearts IV

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties