Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts 3 komt uit in 2018

Sora en co. verkennen deze keer de wereld van Toy Story.

Een nieuwe trailer voor Kingdom Hearts 3 onthult dat de release van de game gepland staat voor volgend jaar. De trailer toont eveneens nieuwe gameplay en een nieuwe wereld voor de game.

Sora, Goofy en Donald maken deze keer kennis met de personages van Toy Story. De Heartless hebben de vrienden van Woody en Buzz Lightyear ontvoerd, en het is aan jou om hen te redden. Ook de slechteriken van Organization 13 spelen opnieuw een rol.

De trailer toont ook nieuwe gameplay-elementen. Zo is het is het in de game mogelijk om je Keyblade tijdens gevechten tijdelijk te transformeren in onder andere een lasso, een drilboor en een vuurwapen.

Kingdom Hearts 3 komt uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Tijdens de Kingdom Hearts Orchestra World Tour vorige maand toonde Square Enix ook al een nieuwe Kingdom Hearts 3 trailer waarin de verhaallijn rond Malificent en Pete verder werd toegelicht.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties