Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Come Deliverance hardcore-modus via patch toegevoegd

Als je een uitdaging zoekt.

Kingdom Come Deliverance patch 1.6 voegt een hardcore-modus aan de game toe. De gratis downloadable content zorgt ervoor dat je niet langer van autosaving en fast-travel gebruik kan maken.

Ook maakt de modus de gevechten realistischer door de impact van de wapens aan te passen. Tevens zie je Henry niet meer op de kaart en zijn de levens- en staminabalken uitgezet. Bovendien zijn handelaren niet meer bereidt om veel geld voor voorwerpen te betalen.

Daarnaast zijn er voor de hardcore-modus nieuwe perks aan de game toegevoegd. Die perks zorgen voor negatieve gevolgen en moeten de game lastiger maken.

Tot slot lost patch 1.6 enkele problemen op. Ook krijg je de mogelijkheid om de tutorials over te slaan. In de Kingdom Come Deliverance review noemt Johnny de game een erg ruwe diamant.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties