Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kinect Sports Rivals krijgt nieuwe DLC

Met personages uit de catalogus van Rare.

Ontwikkelaar Rare maakt op zijn site bekend dat Kinect Sports Rivals nieuwe DLC (downloadbare content) krijgt. De ontwikkelaar grijpt daarvoor naar zijn vroegere gamecatalogus en gebruikt de reeksen Banjo-Kazooie, Battletoads, Blast Corps, Perfect Dark en Viva Piñata om nieuwe personages en sponsors aan de game toe te voegen.

De DLC-paketten bevatten uitdagingen die thematisch bij de reeksen aanleunen en enkele exclusieve voorwerpen om je kampioen mee uit te rusten. "Voltooi de uitdagingen om de goedkeuring van dataDyne, Zitz Blitz, Mumbo, Buzzlegum of Blast te krijgen!" zo valt er te lezen op de website van Rare. Elk pakket kost ongeveer 3 euro.

Kinect Sports Rivals krijgt eveneens een gratis update waarbij er verschillende verhalen omtrent de drie teams in de game worden toegevoegd. Zo moet je het tegen de kapiteins van elk rivaliserend team opnemen. Er is ook een nieuwe omgeving waarin je via de Champion galerij met je team kan poseren.

Kinect Sports Rivals kwam op 8 april 2014 uit, exclusief voor de Xbox One. De game bevat sporten als bowling, voetbal en tennis.

Read this next