Skip to main content

Kindred onthuld in League of Legends

De eeuwige jagers.

De nieuwste Champion voor League of Legends is Kindred, zo laat ontwikkelaar Riot Games weten. Kindred is een marksman voor de jungle die uit twee geesten bestaat: Wolf en Lamb.

Kindreds passieve vaardigheid markeert een vijandige Champion om te sterven. Na een tijdje wordt die markering actief. Telkens als Kindred de Champion dan doodt of een assist geeft, krijgt hij een permanente bonus voor zijn basisaanval. Alle Champions kunnen zien wie de markering van de dood heeft.

Met Dance of Arrows springt Kindred vooruit en vuurt hij vervolgens naar maximum drie tegenstanders.

Door de actieve vaardigheid van Wolf's Frenzy scheidt Wolf zich van Lamb af om een grote zone rond Kindred af te bakenen. Lamb krijgt binnen die zone een grotere cooldown reduction voor Dance of Arrows. Wolf valt tevens dezelfde vijand als Lamb aan. Met Mounting Dread vertraagt Kindred een vijand. Als Kindred die dan drie keer snel na elkaar raakt, lijdt het doelwit extra schade op basis van zijn totaal aantal levenspunten.

Lamb's Respite is Kindreds ultieme vaardigheid. Die creëert een grote, tijdelijke zone onder zichzelf of een teammaat. De levenspunten van alle strijders binnen die zone vallen dan niet onder het kritieke niveau. Ten slotte geneest Lamb's Respite alle Champions binnen de zone.

Kindred is momenteel nog in ontwikkeling. Meer informatie over hoe je deze Champion gebruikt, vind je op de League of Legends-website. De recentste nieuwe Champion is Tahm Kench.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Read this next