Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Killzone: Mercenary-servers onverwacht offline gehaald

Update: terug online!

Update: De servers zijn terug online. Het bleek te gaan om een fout.

Oorspronkelijk artikel: Sony haalt onverwacht de servers van de PlayStation Vita-shooter Killzone: Mercenary offline. Het verdwijnen van de servers was niet op voorhand aangekondigd.

Sony bevestigde het nieuws pas nadat een speler er een vraag over stelde via de PlayStation support chat. Spelers zijn allesbehalve blij met de beslissing, sommigen overwegen zelfs juridische stappen. De servers van de game onaangekondigd offline halen, is volgens hen immers in strijd met de gebruikersovereenkomst van Sony.

Sony haalt wel vaker de servers van oude game offline. Eind januari gingen de Singstar-servers al offline en op 15 juni zijn de servers van Dark Eclipse aan de beurt.

Sony kijkt momenteel dan ook vooral naar de toekomst. Zo krijgen we donderdag de eerste PlayStation 5-games te zien. Check zeker ook eens alle andere informatie over de PlayStation 5 op onze website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties