Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Killzone 3 krijgt split-screen

Maak de Helghast dood met een maat erbij.

Killzone 3, de verderzetting van de succesvolle Killzone franchise, wordt met z'n tweeën speelbaar. Dat zegt Herman Hulst, studio manager bij ontwikkelaar Guerilla Games.

Met split-screen spelen wordt mogelijk door de grote verbetering die de nieuwe engine moet brengen. Doordat de engine de hardware van de PS3 veel beter benut, zou Killzone 3 50% minder rekenkracht gebruiken dan Killzone 2. De vrijgekomen rekenkracht kan daardoor benut worden voor een split-screen modus.

Killzone 3 verschijnt op 25 februari. De PS3-exclusive wordt gemaakt door Guerilla, een Nederlandse ontwikkelaar. In de game gaan we de strijd aan met de Helghast, een buitenaards ras. Verwacht deze week nog een hands-on preview op Eurogamer België, gezien we op dit eigenste moment de singleplayer aan het doorspelen zijn!

Getagged als
Over de auteur
Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties