Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Killzone 3 krijgt meer DLC

Alweer twee nieuwe multiplayermaps.

Gisteren porden we jullie reeds in de zij met de aankondiging van een eerste DLC-pakket voor het verse Bulletstorm, en vandaag is die andere recente shooter aan de beurt.

Naast het reeds verschenen 'Retro Map Pack' voor Killzone 3 dat twee herwerkte maps van Killzone 2 bevat, kondigden onze Nederlandse vrienden bij Guerrilla vandaag het 'Steel Rain Map Pack' aan. De DLC zal eveneens 2 nieuwe multiplayerlocaties bevatten, deze keer gebaseerd op omgevingen uit de single player van Killzone 3.

Junk Yard kan maximum 16 spelers aan en is speelbaar in de Guerrilla Warfare-modus. De map omvat een vuile en verlaten omgeving waar tussen de hopen rommel af en toe toch nog iets waardevols opduikt, en daar wordt uiteraard hardnekkig om gevochten. Jetpacks helpen je om hoger terrein te veroveren, terwijl Exoskeletten hetzelfde doen maar dan op de begane grond.

Stahl Arms heeft een maximum capaciteit van 24 spelers en wordt een onderdeel van het Warzone-speltype. Dit onderzoekscentrum doet dienst als gevangenis voor ISA-troepen die als proefkonijnen worden gebruikt voor wapenonderzoek. Hier zal vooral het conflict miniguns vs. snipers de strijd hoog doen oplaaien.

We laten jullie iets weten wanneer er een releasedatum en prijs in ons oor wordt gefluisterd.

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties