Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Killing Floor 2 update introduceert nieuwe wapens en levels

Ook nieuwe sub-mode spelmodus toegevoegd aan de game.

Het gratis Descent Content Pack voor Killing Floor 2 voegt onder andere twee nieuwe wapens, nieuwe maps en een Sub-mode aan de game toe.

Zo doen de Dual Spitfires hun intrede in de game. Deze wapens waren eerder al te gebruiken in de originele Killing Floor. Daarnaast voegt de ontwikkelaar ook de Stoner 63a LMG toe.

De eerste nieuwe map voor de game heet Nuked. De map is ontwikkeld door een aantal leden van de Killing Floor community. Een andere nieuwe map heet The Descent. Op deze map kun je tevens de nieuwe Sub-mode spelen.

Sub-mode is een Horde-modus waarbij je elke ronde op een andere startlocatie begint. Dat moet volgens de ontwikkelaar bij elke sessie zorgen voor een uniek spelverloop.

Killing Floor 2 is verkrijgbaar voor de pc en de PlayStation 4. Hier lees je nog eens Carl zijn review van Killing Floor 2.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties