Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kid Cudi speelt mee in Need for Speed film

Rapper werkt "Day 'n' Nite".

Hip-hop artiest Scott "Kid Cudi" Mescudi zal meespelen in de filmadaptatie van Need for Speed. De Amerikaanse rapper die vooral bekend is van hits als Day 'n' Nite en Pursuit of Happiness zal een bijrol spelen in Hollywood's versie van EA's langlopende reeks racegames.

In de film die op poten wordt gezet door Dreamworks zal Cudi een lid spelen van een racecrew onder leiding van hoofdpersonage Aaron Paul (bekend als Jesse uit Breaking Bad). In de film zal de groep van New York naar Los Angeles racen nadat Paul onrechtmatig beschuldigd wordt van de moord op een vriend. Dreamworks wilt een film maken die aanvoelt als de autofilms uit de jaren '70.

Dreamworks kreeg de rechten op de film vorig jaar in handen. Productie van de gamefilm begint dit jaar nog, de release staat gepland voor 2014. Steven Spielberg, hoofd van Dreamworks, was alvast heel enthousiast over het project. Of hij ook zo enthousiast is over de acteerprestaties van Kid Cudi, valt nog af te wachten.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties