Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kickstartercampagne nieuwe game John Romero gestaakt

Ontwikkelaar werkt nu aan demo.

John Romero en Adrian Carmack laten weten dat ze de Kickstartercampagne voor Blackroom tijdelijk hebben gestaakt.

De ontwikkelaars geven aan dat de campagne is stopgezet om aan een demo voor de game te werken. De crowdfundingcampagne voor Blackroom wordt voortgezet zodra het werk aan de demo is voltooid.

"We hebben naar de feedback van onze community geluisterd en op basis daarvan besloten om een gameplay demo voor Blackroom te maken. Ons team is hard aan het werk om een demo te maken die de verschillende features van onze game laat zien."

"We zijn erg dankbaar voor alle steun die jullie ons en ons project hebben gegeven. We zijn ervan overtuigd dat een demo ervoor zorgt dat de rest van de gaming community zich ook achter onze visie schaart", aldus Carmack en Romero in een bericht op Kickstarter.

De Kickstartercampagne voor Blackroom is begin deze week officieel aangekondigd. De campagne voor de game heeft tot nu toe 131.052 dollar opgehaald. Het uiteindelijke doel is 700.000 dollar.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Getagged als

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen