Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kickstartercampagne voor Shantae: Half-Genie Hero

UPDATE: Doel behaald.

UPDATE: Het is de makers gelukt om binnen de tijd het beoogde bedrag op te halen. Meer dan 10.000 donateurs doneerden meer dan 416.000 dollar. WayForward zocht in eerste instantie 400.000 dollar.

Met nog tien dagen te gaan, gaan alle overige inkomsten naar de zogenaamde 'stretch goals.' Hoe meer geld er in het laatje komt, hoe meer hoofdstukken er aan de game worden toegevoegd. Ook verschillende kostuums behoren tot de mogelijkheden.

ORIGINEEL: Ontwikkelaar WayForward is een Kickstartercampagne gestart voor Shantae: Half-Genie Hero. De game is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 3/4, Xbox 360/One en Wii U.

"Half-Genie Hero is een action-adventure in de stijl van Metroid, Castlevania en The Legend of Zelda," aldus WayForward. "Het doel is om Shantae aan een heel nieuw publiek te introduceren, met een frisse art style en een nieuwe verhaallijn."

De game is de jongste telg in een reeks platformers, waarvan het eerste deel 'Shantae' in 2002 voor de Game Boy Color verscheen. Het meest recente deel is te koop in de eShop van de Nintendo 3DS: Shantae and the Pirate's Curse. Ook in Half-Genie Hero staan 'zweepslagen en buikdansen' voorop.

WayForward is onder andere verantwoordelijk voor het recent uitgebrachte DuckTales Remastered, waarvan je de recensie op Eurogamer Benelux leest.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Shantae: Half-Genie Hero

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties