Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kickstartercampagne Apocalypse Now game aangekondigd

Francis Ford Coppola is producent.

Ontwikkelaar Erebus kondigt een Kickstartercampagne aan voor een game die op de film Apocalypse Now is gebaseerd. De studio vraagt 900.000 dollar voor de ontwikkeling van de game.

Erebus bestaat uit voormalige ontwikkelaars van onder ander Wasteland 2, Fallout: New Vega en The Witcher. De schrijver van de game werkte in het verleden onder andere aan Battlefield: Hardline en Gears of War: Judgement.

Apocalypse Now-regisseur Francis Ford Coppola is ook bij het project betrokken. Het door hem en George Lucas (Star Wars) opgerichte productiebedrijf Zoetrope is deels verantwoordelijk voor de financiering van de game.

Erebus beschrijft de Apocalypse Now game als een 'psychedelische horror RPG' die op de gebeurtenissen uit de film is gebaseerd. Je hebt in de game maar beperkte middelen om jezelf in leven te houden. Gevechten draaien vooral om stealth.

De Apocalypse Now game heeft nog geen officiële releasedatum. Op de kickstarterpagina van de game staat dat het project naar verwachting in 'oktober 2020' gereed is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties