Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kickstarter-campagne Deadwood: The Forgotten Curse geslaagd

Steamroller Studios zet nieuwe doelstelling.

Nu Deadwood: The Forgetten Curse op Kickstarter voor meer dan 120 procent gefinancierd is, zet ontwikkelaar Steamroller Studios een nieuwe doelstelling.

De studio wil onder andere de game voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox One uitbrengen. Dat lukt als de grens van 80 000 gehaald wordt. Met het voorziene budget zou er alleen een PlayStation 4-versie komen. Hoe de ontwikkelaars dat financieel klaarspelen, houden ze nog even geheim: "We hebben nog groot nieuws dat we volgende week delen."

De Xbox One-versie zou er pas met 95 000 dollar komen. In de plaats daarvan ontwikkelt Steamroller Studios dan dungeons. "Die zijn een belangrijk onderdeel van RPG's en we willen ze echt in de game hebben."

Wanneer de campagne 85 000 dollar ophaalt, ontwikkelt de studio een creatieve modus waarin je zonder regels mag rondspelen.

Volgens Steamroller Studios is Deadwood een combinatie van Zelda en Don't Starve, een mix van avontuur en overleven. Overdag ontdek je een open wereld en ontrafel je het mysterie van de Forgotten Curse. 's Nachts bescherm je jezelf en een grote, stenen kompaan tegen hordes houten zombies.

Deadwood: The Forgotten Curse kreeg eerder al groen licht op Steam, en komt dus ook voor de pc uit.

Met dank aan lezer Vik Pauwels voor de tip.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Deadwood: The Forgotten Curse

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.
Reacties