Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Keren ODST's terug in Halo: Reach?

Blijkbaar zitten er hints in Halo 3: ODST.

We zijn voorlopig nog niet verlost van Halo. Niet dat dat zou moeten, de reeks is ondertussen een van de vaste waarden geworden voor fans van de Xbox 360. Ontwikkelaar Bungie werkt momenteel keihard aan Halo: Reach, en vandaag proberen ze gamers die uitkijken naar deze titel nog eens extra op te warmen met wat mysterieuze flarden aan informatie.

"Halo: Reach zal zich afspelen op de planeet Reach - een plaats waar Buck, de ODST's squad leader, aanwezig was. Het zou met andere woorden onlogisch zijn mocht dit personage niet op de een of andere manier opduiken in Halo: Reach," laat de schrijver van Halo 3: ODST weten.

De man gaat verder door te zeggen dat er nog steeds verborgen hints aanwezig zijn in Halo 3: ODST die voorlopig nog niet ontdekt zijn. "Mensen die uitkijken naar Halo: Reach starten ODST best nog eens op om enkele verdachte nummerplaten te gaan bestuderen."

Voorlopig weten we enkel dat Halo: Reach zal plaatsvinden binnen de kolonie Reach op het moment dat de Covenant deze aanvallen. De Spartan-II's - dat zijn Master Chief achtige soldaten - zijn in die periode aanwezig op diezelfde planeet. Halo: Reach zal ergens in de loop van 2010 verschijnen, terwijl ODST-eigenaars volgend jaar ook toegang zullen krijgen tot de beta van het spel.

Reacties