Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kena: Bridge of Spirits uitgesteld naar september

Brug te ver.

Avonturengame Kena: Bridge of Spirits is uitgesteld naar 21 september. Volgens ontwikkelaar Ember Lab heeft het bedrijf meer tijd nodig om de game verder bij te schaven.

"Het team heeft ontzettend hard gewerkt en we vinden de extra tijd essentieel om de allerbeste ervaring te garanderen," aldus Ember Labs.

"We weten dat veel van jullie staan te springen om te spelen en we waarderen jullie geduld terwijl het team blijft werken aan het creëren van de beste versie van Kena.

Kena: Bridge of Spirits zou oorspronkelijk eind 2020 uitkomen, maar werd meermaals uitgesteld. De game komt nu dus in september als 'timed console exclusive' op PlayStation 4 en PlayStation 5 uit. De pc-versie is bij release alleen via de Epic Games Store beschikbaar.

Naast Kena: Bridge of Spirits komen er meer interessante game releases aan. We hebben 20 gamereleases in 2021 om naar uit te kijken op een rij gezet.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties