Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kena: Bridge of Spirits komt naar Steam

Anniversary update is ook aangekondigd.

Ember Labs debuutgame Kena: Bridge of Spirits komt 27 september 2022 naar Steam. Dat is ongeveer één jaar nadat de game op Playstation en de Epic Game Store uitkwam.

Om die verjaardag te vieren krijgt de game een grote update. De Steampagina geeft alvast een aantal mooie details van de anniversary update. De update gaat onder andere New Game Plus, een verbeterde foto-modus en nieuwe kledij toevoegen.

"Verscherp je vaardigheden en speel beloningen vrij in The Trials met Wave Defenses, Obstacle Courses en de kans om het opnieuw en opnieuw op te nemen tegen bazen", aldus de Steampagina. "Ontdek Charmstones die je verschillende voordelen en nadelen kunnen geven om je speelstijl aan te passen."

In 2021 werd Kena uitgesteld, maar na release werd de game voor het grootste deel geprezen en een indrukwekkende debuuttitel genoemd.

Kena: Bridge of Spirits is op de pc, Playstation 4 en Playstation 5 te spelen.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties