Skip to main content

Comcept: 'huidige versie Mighty No. 9 beter dan niets'

Xbox 360-versie game ook uitgesteld.

De huidige versie van Mighty No. 9 is 'beter dan niets'. Dit meldt ontwikkelaar Keiji Inafune middels een vertaler tijdens een livestream van de game.

"De realiteit is dat ons team alles heeft gegeven om Mighty No. 9 te maken. We hebben niet geprobeerd om betaalde DLC of microtransacties aan de game toe te voegen. Het eindproduct is niet perfect, maar wel beter dan niets", aldus Inafune.

Ontwikkelaar Comcept meldt verder in een bericht op de Kickstarterpagina van de game dat de Xbox 360-versie van Mighty No. 9 is uitgesteld vanwege 'problemen met de certificatie.' De studio geeft aan dat donateurs met een Xbox 360 een gratis Steam key voor de game toegestuurd krijgen.

In de reacties onder hetzelfde bericht melden meerdere mensen tevens dat ze problemen hebben met het ontvangen van codes voor de game. Zo laten sommige donateurs weten dat ze codes voor de verkeerde versie van Mighty No. 9 hebben gekregen.

Mighty No. 9 is een spirituele opvolger van de Mega Man-reeks. Comcept was aanvankelijk van plan om de game in april 2015 uit te brengen. De titel is sinds die tijd echter meerdere keren uitgesteld. De uiteindelijke Mighty No. 9 releasedatum is vorige maand onthuld.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Read this next