Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Keanu Reeves speelt de hoofdrol in nieuwe Cyberpunk 2077 reclamespot

Geeft een gezicht aan het woord 'cool'.

CD Projekt RED heeft een nieuwe reclamespot gelanceerd om de release van Cyberpunk 2077 te promoten. Daarin vertolkt Keanu Reeves opnieuw de hoofdrol. Dat was ook al het geval tijdens de Cyberpunk 2077-presentatie vorig jaar, toen bekend raakte dat Keanu Reeves een rol speelt in Cyberpunk 2077.

In de game ontmoet je Reeves als Johnny Silverhand, een cybernetische rockster. In de reclamespot waarschuwt Reeves voor de criminaliteit, maar ook de enorme mogelijkheden die Night City biedt.

De release van Cyberpunk 2077 komt nu wel heel dichtbij. Op 19 november is het zover. Op de site vind je alvast alle nodige info over de Cyberpunk 2077 gameplay.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties