Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Katy Perry viert 25 jaar Pokémon met nieuwe song

elektrisch.

Katy Perry heeft een nieuw nummer uitgebracht om de vijfentwintigste verjaardag van Pokémon te vieren. In Electric zingt Perry over opgroeien. In de bijbehorende clip is ze samen met Pikachu te zien, die vroeger ook een kleine Pichu was.

Het was al langer geweten dat Katy Perry iets zou doen ter ere van 25 jaar Pokémon. Begin dit jaar liet de artieste al weten dat "Pokémon sinds de release van de originele games op de Game Boy een belangrijke rol in haar leven speelt".

Over het nieuwe nummer zegt Perry het volgende: "De thema's van het nummer - veerkracht en je innerlijke licht vinden - spelen een belangrijke rol in mijn leven en lopen paralel met de verhalen en personages uit Pokémon. In de video zie je mij en Pikachu allebei evolueren maar tegelijk ook onze speelsheid behouden."

Electric is ook te beluisteren op een album dat later dit jaar uitkomt om 25 jaar Pokémon te vieren. Op dat album staan ook nummers van onder andere Post Maline en J Balvin. Ook Pokémon Go Fest 2021 staat helemaal in het teken van de vijfentwintigste verjaardag.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties