Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kattengame Stray wordt verfilmd

Purrr-fect.

Kattengame Stray krijgt een verfilming. De productie van de animatiefilm is in handen van de animatietak van uitgever Annapurna Interactive.

In de game verken je als kat een futuristische stad op zoek naar een weg naar huis. Over het script van de verfilming is nog niets bekend, al zou het volgens filmwebsite Entertainment Weekly om een "respectvolle adaptatie" gaan.

Robert Baird, topman bij Annapurna Animation, onthult alvast dat het "een duocomedie vol emotie over een kat en een robot wordt".

Een releasedatum voor de Stray animatiefilm is er nog niet. In afwachting kun je alvast de game spelen. Die kwam vorig jaar uit voor pc en PS5, maar sinds vorige maand is Stray ook voor Xbox Series X/S beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties