Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Just Dance Kids aangekondigd

Voor Wii, Kinect en Move.

Ubisoft zal op 4 november Just Dance Kids uitbrengen. Dit nieuwe deel in de hyperpopulaire reeks dansgames is gericht op vier- tot achtjarigen en wordt uitgebracht voor de Wii, Xbox360 en PS3. Bij die laatste twee zullen de bijhorende motion controllers Kinect en Move natuurlijk verplichte kost zijn om de game te kunnen spelen.

In plaats van popnummers zoals de normale Just Dance-games zal deze versie kinderliedjes bevatten zoals "I Am a Gummy Bear", "Whip My Hair", "Head, Shoulders, Knees and Toes" en "The Hokey Pokey".

Een best slimme feature is de Nonstop Shuffle mode, waarbij ouders kunnen instellen hoe lang het spel gespeeld wordt, 15, 30, 60 of 120 minuten. In die tijd moet de speler niet in menu's gaan of op knoppen duwen. Ideaal voor kleine kinderen dus!

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties