Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Just Dance 2 aangekondigd

En we waren juist bekomen...

We zijn nog maar net bekomen (voor de verandering eens letterlijk op te vatten) van de eerste Just Dance, en huppa... Ubisoft komt al met een tweede deel op de proppen. Tijdens de E3 maakten ze bekend dat Just Dance 2 vanaf 14 oktober in de rekken zal liggen, alweer exclusief voor de Wii.

De dansgame zal een gloednieuwe tracklist met zich meebrengen, bestaande uit meer dan 40 liedjes met een eigen choreografie, gaande van disco via rock tot zelfs wereldmuziek. Daarnaast mogen we een update van de bewegingsdetectie en een pak nieuwe features verwachten, zoals nieuwe omgevingen, bewegingen en (multiplayer-)modi.

Zo zal er een duetmodus aanwezig zijn, net als 'Just Sweat', waarbij je zoveel mogelijk calorieën dient te verbranden. Ook zingen zal tot de mogelijkheden behoren, waardoor je je buren niet alleen met plaatselijke aardbevingen, maar ook met je bombastisch stemgeluid zult kunnen teisteren!

Online zal je een steeds uitbreidende liedjescatalogus kunnen ontdekken, en kan je met 8 spelers in teams elkaar proberen overtuigen van je dansmoves. Bij deze alvast enkele songs die aanwezig zullen zijn:

· James Brown – I Got You

· Pussycat Dolls – When I Grow Up

· Ike & Tina Turner – Proud Mary

· Donna Summer – Hot Stuff

· Vampire Weekend – A Punk

· Digitalism – Idealistic

· Snap! – The Power

· Rihanna – S.O.S.

Getagged als
Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties