Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Just Cause 3 heeft geen multiplayermodus

'Misschien in de toekomst.'

Just Cause 3 heeft geen multiplayermodus, op het moment dat de game uitkomt. De vorige game kende nog een door fans gemaakte multiplayer-mod.

Ontwikkelaar Christofer Sundberg van Avalanche Studios bedankt de fans daarvoor. "Ze hebben de game ondersteund en vele jaren na de lancering nog levendig gehouden," vertelt hij aan GameInformer.

"We verwachten niet dat de fans de multiplayer voor Just Cause 3 maken," zo gaat hij verder. "Onze kracht ligt in het maken van een sandbox-ervaring, en we willen een geweldige Just Cause 3-ervaring afleveren. Misschien nemen we Rico in de toekomst mee naar de moderne wereld van de multiplayer."

Intussen heeft uitgever Square Enix wel zijn bedrijf voor cloud-gaming onthuld: Shinra Technologies. Onderdirecteur Jacob Navok van Shinra Technologies vertelt dat men een reeds bestaande game met deze technologie gemakkelijk een multiplayermodus kan geven.

"We kijken nu voor een mogelijke samenwerking met Avalanche Studios in de toekomst," zegt Navok. Dan rest nog de vraag of het bedrijf aan een multiplayer voor Just Cause 3 werkt. "Ik denk dat het erg voor de hand ligt," antwoordt Navok.

Eerder al was Just Cause 3 aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De releasedatum is vooralsnog onbekend.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Just Cause 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties