Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Jurassic World Evolution 2 aangekondigd

Rawr vlees.

Acteur Jeff Goldblum heeft tijdens Summer Game Fest 2021 de themepark simulator Jurassic World Evolution 2 aangekondigd. De game komt later dit jaar uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Wederom krijgen spelers de opdracht om een themapark vol dinosaurussen te ontwerpen en de bezoekers te vermaken. Volgens ontwikkelaar Frontier Developments bevat de sequel 75 prehistorische soorten en een nieuwe campagne, die zich na de evenementen van de film Jurassic World: Fallen Kingdom afspeelt.

Tot slot bevat Jurassic World Evolution 2 nieuwe modi zoals Chaos Theory, een Sandbox-modus en een Challenge-modus. "De Chaos Theory-modus biedt een nieuwe kijk op de belangrijkste momenten uit de Jurassic World-filmfranchise, waarbij spelers de mogelijkheid krijgen om de loop van de gebeurtenissen te veranderen," aldus Frontier Developments.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Jurassic World Evolution

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties