Skip to main content

Jump Force Deluxe Edition aangekondigd voor de Switch

Waag jij opnieuw de sprong?

Bandai Namco laat via een blogbericht weten dat Jump Force Deluxe Edition in 2020 naar de Switch komt. Momenteel is de game al beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In Jump Force Deluxe Edition krijg je toegang tot vijftig speelbare personages uit zestien verschillende anime-reeksen. Daarnaast geeft de game je ook de kans om je eigen personage te maken en die in de Story- en Versus-modus uit te testen. Nieuw in de Deluxe Edition is de offline 3-tegen-3-modus, waarin jij en vijf vrienden het tegen elkaar opnemen in een groot anime-gevecht. Er is nog een kers op de taart, want dankzij de Deluxe Edition krijg je ook toegang tot alle DLC-personages van de Character Pass 1.

Bekijk op YouTube

Naast de Switch-port lanceert binnenkort ook de Character Pass 2. Die voegt als eerste het My Hero Academia-personage Todoroki Shoto aan de game toe. De tweede Character Pass lanceert in de lente van 2020 voor alle beschikbare platformen en komt later ook naar de Switch. De Character Pass 2 bevat in totaal vijf personages en geeft eigenaars van de Pass vier dagen eerder toegang tot die nieuwe personages. Het is daarnaast ook mogelijk om alle DLC-personages afzonderlijk te kopen.

Of het effectief de moeite is om opnieuw de sprong te wagen, lees je in onze Jump Force review. Vel je liever zelf een oordeel en heb je een Xbox? Dan staat het geluk aan jouw kant, want Jump Force is nog steeds speelbaar via Xbox Game Pass.

Read this next