Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Judgment releasedatum bekendgemaakt

Dag des oordeels is nabij.

SEGA heeft de releasedatum van Judgment bekendgemaakt. De game lanceert op 25 juni voor de PlayStation 4. De releasedatum was per ongeluk gelekt door Amazon, maar is intussen ook officieel bevestigd door SEGA. In Japan is de game al sinds eind vorig jaar beschikbaar.

Judgment is de nieuwste game van de makers van de Yakuza-serie. Deze keer verken je als privé-detective Takayuki Yagami de straten van Kamurocho. De game bevat verschillende vechtstijlen en minigames, maar laat je ook plaatsen delict van misdaden onderzoeken om aanwijzingen richting de dader te vinden.

De Westerse release bevat zowel Engelse als Japanse stemmen. Wie Judgment pre-ordert, krijgt bovendien al vroegtijdige toegang tot de game vanaf 21 juni. In afwachting van de release lees je op de site nog eens onze Yakuza 6 review.

Getagged als
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties