Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Journey Collector's Edition opgedoken

Gebundeld met flOw en Flower.

Er komt een Collector's Edition van Journey aan voor de PlayStation 3, zo heeft thatgamecompany bevestigd. Hoewel details nog schaars zijn, weten we dat de game gebundeld wordt met flOw en Flower. De drie titels die voorheen via PSN te downloaden waren verschijnen nu samen op één disc.

Het is wellicht de laatste keer dat we thatgamecompany's games exclusief voor de PlayStation 3 zullen zien. Na de drie bovengenoemde games te hebben uitgebracht ging de ontwikkelaar op eigen voet verder, zodat ze hun nieuwe projecten ook naar andere platformen kunnen brengen.

Journey kreeg van Eurogamer's Bart van Bladel maar liefst de volle 10/10. "[Het is] één van de uniekste games die je momenteel op een spelconsole kunt spelen. Zelfs zonder echt into arty farty games te zijn is Journey al snel één van mijn favoriete games voor de Playstation 3 geworden en waarschijnlijk zelfs één van mijn favoriete games ooit," was de conclusie destijds. En zo dachten er meer, want Journey is de snelst verkochte titel van de PlayStation Store geworden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

flOw

PS4, PS3, PSP

Flower

PS4, PS3

See 1 more

Journey

PS4, PS3, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties