Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Journalist krijgt Natal-preview

Helaas belangrijker dan Eurogamer.

Microsoft heeft een journalist van de LA Times een speciale preview gegeven van een aantal games die getoond zullen worden op het Natal Experience-evenement dat zondagochtend onze tijd plaatsvindt.

De journalist mocht een aantal tech-demo's spelen, maar de man was ervan overtuigd dat elke demo sterk genoeg was om een volledige game rond te bouwen. Vier games mocht de LA Times-reporter spelen: Ricochet Rocket, River Rush, Living Statue en Obstacle Course.

Ricochet Rocker werd vorig jaar al gedemonstreerd op E3 en laat de speler ballen terugkaatsen met zijn ledematen. Ook River Rush werd eerder al eens getoond aan een klein publiek en vraagt dat de speler een kano bestuurt door met zijn armen roeibewegingen te maken.

Voor Living Statue was het echter de eerste publieke verschijning. Living Statue wordt beschreven als meer een tool dan een game aangezien het gamers de mogelijkheid geeft om zing- en dansvideo's te maken met hun Avatars en de resultaten te delen met andere Live-gebrukers.

Obstacle Course is exact wat er op de doos staat: een serie van levels met obstakels, gelijkaardig met die die we maakten in de jeugdbeweging.

Cynische mensen die al teleurgesteld zijn door deze mini-games kunnen terug rustig beginnen ademhalen, het verslag van de journalist meldde namelijk ook dat er wel 'een dozijn games van 3rd party uitgevers getoond zullen worden op de Microsoft-evenementen."

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties