Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

John Romero veilt Doom 2 diskettes

UPDATE: verkocht!

UPDATE: De Doom 2 diskettes zijn uiteindelijk voor 3150 dollar verkocht op Ebay.

John Romero laat in een statement aan Shacknews weten dat het bedrag 'veel hoger is dan ik had verwacht.' Ook geeft hij aan dat hij de koper wat extra's geeft als bedankje voor het hoge aankoopbedrag. Romero meldt verder dat hij in de toekomst meer objecten gaat veilen.

Oorspronkelijk bericht: John Romero veilt zijn originele Doom 2 diskettes op eBay. Romero is de oprichter van id Software en de bedenker van Doom, Doom 2, Quake en Daikatana.

De veiling is alleen voor de diskettes. Het gaat hier om de eerste uitgave van Doom 2, versie 1.7. Er zit geen doos of handleiding bij, hoewel Romero wel heeft aangeboden om de diskettes te signeren voor degene die de veiling wint.

De veiling is gestart met een openingsbod van tien dollar. Inmiddels is de prijs opgelopen naar 3100 dollar. De winnaar hoeft geen verzendkosten te betalen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties