Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

John Cena worstelt zich een weg naar Fortnite

De volgende beroemdheid die meedoet!

De wereldberoemde worstelaar John Cena krijgt een eigen skin in Fortnite. John Cena is vanaf vrijdagnacht om 02:00 Nederlandse tijd in de Fortnite item store beschikbaar.

Niet alleen de skin, maar ook een nieuwe emote in de vorm van de 'U Can't C Me' taunt komt die nacht naar Fortnite. Dat is als onderdeel van de WWE-promotie die ook in Rocket League en Fall Guys gaat plaatsvinden.

In Fall Guys komen WWE-bekendheden The Undertaker, Xavier Woods en Asuka deze week in de item store. Voor de autofanaten worden er Cena en Roman Reigns stickers toegevoegd.

De promotie vindt plaats in de drie grootste free-to-play games van Epic Games. Vanaf juni 2022 is Fall Guys gratis te spelen. Voor meer Fortnite gidsen zoals voor de Fortnite seizoen 3 challenges kun je terecht bij de vele Gidsen op onze site.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties