Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Jett: The Far Shore aangekondigd voor pc, PS4 en PS5

Stijgt in het najaar op.

Ontwikkelaar Superbrothers kondigt tijdens het PlayStation 5 reveal event Jett: The Far Shore aan voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. De release van de game gebeurt ergens in het najaar van 2020.

In Jett: The Far Shore kruipt hoofdpersonage Mei achter de knoppen van de vliegende Jett. In dat snelle vliegtuig verken je een waterplaneet, verzamel je tal van objecten en probeer je zo te achterhalen waarom de mensheid werd uitgenodigd om de planeet te verkennen.

De ontwikkelaar laat verder weten dat het met Jett: The Far Shore een toegankelijke en cinematische avonturengame wil maken die tal van verkenningstochten en mysteries bevat.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties