Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Jessika is een FMV-mysterie zoals Her Story

Deze zomer ga je op onderzoek uit.

Uitgever Assemble Entertainment kondigt Jessika aan, een FMV-mysterie waarin je de dood van je dochter onderzoekt. Net zoals in gelijkaardige games zoals Her Story en Telling Lies doe je dat door trefwoorden in te geven in een zoekmachine en de daaraan gekoppelde filmpjes te bekijken.

De game wordt ontwikkeld door Tri Trie Games, een kleine Duitse studio die in 2018 nog werd genomineerd voor Ubisofts Newcomer Award. In de game heeft je dochter Jessika zogezegd zelfmoord gepleegd, maar al snel blijkt dat niets is wat het lijkt. De game komt in de loop van deze zomer uit.

De makers verwijzen expliciet naar Her Story als belangrijke inspiratiebron. Wij hopen alvast dat Jessika het niveau van die game benadert. Waarom je die titel moet spelen, lees je in Nathans Her Story review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties