Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Je wisselt in Red Dead Redemption 2 niet tussen personages

Maar de bende speelt wel een grote rol.

Rockstar maakt bekend dat je in Red Dead Redemption 2 niet tussen personages wisselt, maar dat je bende wel een grote rol speelt.

De game treedt daardoor niet in de voetsporen van Grand Theft Auto 5, waarin je vrij tussen Franklin, Michael en Trevor kunt wisselen. Je speelt gedurende de hele game als Arthur Morgan, de rechterhand van bendeleider Dutch van der Linde.

Morgan is een moordenaar en een dief, maar tegelijkertijd ook een charismatisch personage waar veel bendeleden naar op kijken. Aangezien je gedurende het verhaal constant op de vlucht bent voor de wet, leeft de bende in een kamp dat ook als mobiele basis fungeert.

Ieder lid heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en het is aan Morgan om voor eten en voorraden te zorgen. Als de bende goed is voorzien, dan is het moraal hoog en word je beloond. Lever je te weinig, dan worden mensen chagrijnig.

Gaandeweg kun je de verschillende leden beter leren kennen door bijvoorbeeld missies met ze te ondernemen. De bende bestaat uit bekende gezichten zoals Bill Williamson, Javier Escuella en Dutch, maar ook nieuwe personages zoals Sadie Adler, Hosea Matthews en Micah Bell.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties