Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Je inventaris uitbreiden in Zelda Tears of the Kingdom

Houd jouw Korok-zaadjes maar paraat.

Net zoals in Breath of the Wild, zal je al snel te weinig plaats hebben voor al jouw spullen. Van alle willekeurige materialen die je uit de vele tempels haalt, tot het verzamelen van de beste pantsersets, je zult elke kans grijpen om je inventaris te vergroten.

Het vergroten van je inventaris is een vermoeiende taak. Maar hoe dan ook, je zult er snel spijt van krijgen als je er niet wat tijd aan besteedt - Hyrule zit boordevol zwaarden, schilden en bogen.

Als je meer wilt leren over Links avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda: Tears of the Kingdom walkthrough.

Hoe vergroot je je inventaris in Zelda Tears of the Kingdom

Om je inventaris te vergroten in Tears of the Kingdom heb je Korok-zaadjes nodig, en veel ook. Om de Korok-zaadjes te gebruiken, moet je ze ruilen met Hestu - een gigantische Korok die af en toe opduikt.

Als je Hyrule voor het eerst binnenkomt, bevat Links voorraad maar een klein aantal voorwerpen. Hij kan precies negen Wapens, vier Schilden en vijf Bogen bewaren. Maar na vele bezoekjes aan Hestu en vele uren jagen op Korok-zaadjes word je uiteindelijk een eenmansarsenaal.

Link holding the Master Sword away from his body. The weapon glows brightly as light basks the character and the sword.
Image credit: Nintendo

Korok-zaadjes aan Hestu geven is de enige manier om Links inventaris te vergroten. Hoe verleidelijk het ook is om de verloren Koroks te negeren, de betere keuze is om de vrienden te herenigen. Het is een gemakkelijke manier om twee Korok-zaadjes tegelijk te krijgen zonder dat je de wildernis hoeft af te speuren naar verborgen Koroks.

Houd er wel rekening mee dat Hestu het aantal benodigde Korok-zaadjes verhoogt als je een bepaalde inventaris hebt vergroot. De eerste keer heb je bijvoorbeeld één zaadje nodig om je wapeninventaris te vergroten, maar de tweede keer moet je er twee overhandigen. De toename is wel gebonden aan specifieke inventarissen. Als je je Wapeninventaris vijf keer uitbreidt, maar de Schildinventarisl niet hebt aangeraakt, kost het uitbreiden van de Schildinventaris nog steeds maar één Korok-zaadje.

Veel succes met het speuren naar Korok-zaadjes! Als je meer hulp nodig hebt tijdens jouw avontuur door Hyrule, bezoek dan onze Zelda Tears of the Kingdom walkthrough.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur

Clara Wasiak

Redacteur

Reacties