Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Japanse Nintendo 3DS app maakt screenshots

Te delen via sociale media (Twitter, Tumblr).

Nintendo heeft aangekondigd een app te lanceren voor de Nintendo 3DS die screenshots van games maakt. Spelers delen deze foto's op sociale media zoals Twitter en Tumblr.

Animal Crossing: New Leaf en het Nintendo 3DS-vervolg op Tomodachi Collection zijn de eerste spellen die deze app ondersteunen. Het bedrijf heeft geen andere titels aangekondigd die deze app ondersteunen. Het is uiteraard mogelijk dat ze wachten om te zien of het aanslaat. De application is aangekondigd voor Europa noch Amerika.

Animal Crossing: New Leaf is het nieuwste deel in de serie. De speler woont in een stadje of dorpje te midden van antropomorfische medebewoners. Je onderneemt een groot aantal verschillende, mondiale taken (e.g., voorwerpen verzamelen, planten) en je onderhoud sociale contacten met je dorpsgenoten. De serie staat erom bekend realtime plaats te vinden - zo groeien planten naarmate de interne klok van de handheld loopt en seizoensveranderingen in de echte wereld zijn gereflecteerd in het spel. De Tomodachi Collection kent een soortgelijke gameplay: spelers gebruiken hun Wii-personages voor sociale interactie met anderen (zo wissel je voorwerpen en eten uit) wat ervaringspunten oplevert. Animal Crossing: New Leaf komt 14 juni 2013 uit in Europa maar de Tomodachi Collection staat voorlopig enkel gepland voor Japan.

De Animal Crossing: New Leaf trailer
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties